Headerbild

Kategorier

PF10 Musse lag 1 vann serien

2021-06-24 i Allmänt

I lördags möttes klubbens 10-årslag. Vårt förstalag var lite starkare och vann en jämn match med 3-2. Därmed blev de också seriesegrare.

Gustaf Anteryd och Raphael Sääf spelar i PF10 Musse lag 1 och Milo Blanck, Jack Lidén och Melker Floryd i PF10 Musse lag 2. I lördags mötte lagen varandra i den sista seriematchen. 
Efter de första singelmatcherna stod det 1-1 i matcher. Gustav hade vunnit mot Jack med 5-1 och Milo besegrade Raphael med 4-1. Det var dock jämnare i matcherna än resultatet visade. I andra singelomgången var det också två ganska så jämna matcher där förstalaget var lite starkare. Gustaf besegrade Melker med 3-1 och Raphael vann mot Jack med 4-2. I den avslutande dubbeln var det stentufft. Lagen följdes åt och det blev ett avgörande game efter att tiden var slut. Där var Milo/ Melker i andralaget bäst och vann matchen med 5-4. Förstalaget vann ändå lagmatchen med 3-2 och gick obesegrade genom serien. Stort grattis Gustaf och Raphael till seriesegern! Andralaget gjorde också en bra insats i serien och slutade på tredje plats. 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in