Headerbild

Bra start i serien av 10-årslagen

2021-05-31 i Allmänt

Våra PF10 Musselag har inlett serien starkt med 3 segrar. Lag 1 har vunnit mot Falköping och Skultorp och lag 2 har besegrat Lidköping.

PF10 Musse lag 1
I laget spelar Raphael Sääf och Gustaf Anteryd. De inledde borta mot Falköping 22 maj och vann enkelt med 5-0.
I söndags spelade de hemma mot Skultorp. Det var en bra match där Skultorparna bjöd på ordentligt motstånd. Matchen slutade 4-1 till Tidaholm.
Resultat mot Falköping
Resultat mot Skultorp

Här kommer kommentarer från Jonas Andersson som är lagledare.
TTK - Falköping
I lördags var det dags att åka till Falköping för seriepremiär. En premiär som blev väldigt lyckad med bra spel av Tidaholmskillarna. Båda killarna vann sina två singelmatcher och avslutade lagmatchen med att även vinna dubbeln. Segern firades på hemvägen med glass i baksätet. Vi vill även passa på att tacka Falköping för ett trevligt bemötande och mycket bra värdskap.
TTK - Skultorp

Efter de två inledande singlarna stod matchen 1-1 efter att Raphael spelat stabilt och säkert medan Gustav förlorade en jämn och välspelad match. I de två efterföljande singlarna fortsatte Raphael spela mycket stabilt samtidigt som det lossnade rejält för Gustav. Den avslutande dubbeln blev en jämn tillställning där Raphael och Gustav till slut lyckades vinna efter ytterligare en välspelad match mellan dessa två lag som verkligen bjöd på mycket bra spel i den gassande solen som strålande över arenan denna dag. Grabbarna firande segern genom att ta sig ett svalkande dopp i Tidan.

PF10 Musse lag 2
I lag 2 spelar Melker Floryd, Milo Blanck och Jack Lidén. De inledde serien med hemmamatch mot Lidköping i söndags. Jack var förhindrad så Melker och Milo spelade. Milo var stabil och vann sina singlar enkelt. Melker förlorade sin första match men vann en jämn andra match. I dubbeln var det också jämnt men TTK:arna hade marginalerna med sig och vann med 4-3. TTK vann således lagmatchen med 4-1.
Resultat

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in