Headerbild

Kategorier

Tidaholm Padel Tour 2 är avgjord

2021-05-26 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Nu är det färdigspelat i klubbens andra padelserie (förutom 1 match). I söndags var det prisutdelning för de 7 segrande dubbelparen.

I Tidaholm Padeltour 2 har 53 dubbelpar deltagit i 7 olika klasser. Det har spelats flitigt de senaste månaderna och 174 av 175 matcher är färdigspelade. Det återstår endast 1 match i klassen Herrar 2. I söndags var det prisutdelning på vår nya läktare och 6 av de 7 segrande lagen kunde komma. Lucas Gustafsson har fått covid-19 och vi får vänta med att dela ut priset till honom och Axel Stäveryd som vann klassen Herrar 4. Här kommer lite korfattad information om hur det gick i grupperna.

Herrar 1

Falköpingskillarna Viktor Bolinder/ Oskar Gegerfelt samlade ihop 34 poäng och vann klassen. De hade en stark defensiv och var svåra att slå igenom. Det var många spännande matcher i gruppen där små marginaler avgjorde vem som vann.

Herrar 2

Robert Karlsson/ Peder Jansson vann Herrar 2. De spelade till sig 37 poäng. De var lite starkare än de andra i gruppen men fick kämpa på ordentligt och hade många tuffa matcher som gick till 3:e set.
Det återstår en match mellan Sebastian Eneland/ Victor Sandström Hult och Samuel Dahlström/ Oliver Pettersson. Sebastian/ Victor behöver vinna 4 poäng för att bli tvåa annars tar Ulrik Lundgren/ Pontus Wikström andraplatsen.

Herrar och damer 3

Jimmy Salker/ Johan Groening vann gruppen. De hade en tuff match mot Sara Anteryd/ Maria Wänerstig som de lyckades vända efter förlust i 1:a setet. De slutade på 41 poäng, 2 poäng före Sara/ Maria.

Herrar 4
Bild kommer
Lucas Gustafsson/ Axel Stäveryd var starkast i gruppen och vann alla sina matcher i två set. Tyvärr har Lucas drabbats av coronaviruset och Lucas/Axel kunde inte vara med på prisutdelningen. Vi får lägga till en bild på dem när Lucas är frisk.

Herrar och damer 5

Mats Wahlström/ Henrik Blomqvist hade många tuffa matcher. De var lite ojämna i sitt spel men lyckades hålla ihop spelet i slutet av matcherna. De fick 34 poäng, en poäng före Kristofer Ahrenbeck/ Karl Susi.

Damer 1

Mikaela Svensson/ Kajsa Rosén vann en jämn första match mot Sandra Bergström/ Elin Bustad. Det visade sig bli avgörande för att vinna gruppen. De slutade på 35 poäng och Sandra/ Elin fick 33.

Damer 2

Linn Bergström/ Tova Pettersson var bäst i gruppen och vann alla matcherna i raka set. De fick således 42 poäng, 7 poäng mer än Ebba och Linn Johansson.

Resultat

Vi känner oss nöjda med de 2 padelserier som vi har arrangerat i vår. Vi har haft över 50 par som deltagit i serierna. Deltagarna har också varit positiva efter serierna och de har gillat tävlingsmomentet. Nu är det sommaruppehåll. Till hösten startar vi upp med en ny padelserie och förhoppningsvis kan vi arrangera några andra tävlingar då också, t.ex. blixtar, amerikanos och KM. Träna på ordentligt i sommar så att du är i form till hösten. Du har väl inte missat vår sommarkampanj där du spelar billigt på utvalda tider.

Sommarkampanj

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in