Headerbild

Kategorier

Historiska segrare i Tidaholm Padel Tour 1

2021-03-18 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

51 dubbelpar har deltagit i klubbens första padelserie. Nu är det färdigspelat och 6 lyckliga segrare har utsetts.

Tidaholm Padel Tour 1 startade vecka 3 och spelades klart i vecka 10. 51 lag har kämpat på bra i 6 olika klasser. I söndags var det prisutdelning. Klasssegrarna fick ett presentkort och ett bollrör. De är därmed historiska segrare i klubbens första padelserie.

Herrar 1


Peter Samuelsson/ Jesper Carlman vann klass 1 där det var mycket jämnt mellan de fem första dubbelparen. De fick 35 poäng, lika många som Christer Karlsson/ Daniel Carlsson. Eftersom Peter/ Jesper besegrade Christer/ Daniel så vann de på inbördes möte.
Det var lite synd om hockeykillarna Noah Blomqvist/ Viktor Bolinder. De ledde serien när det var 2 omgångar kvar men Viktor skadade knät och kunde inte fortsätta spela i serien.

Herrar 2

I klassen Herrar 2 var det också många jämna matcher. Victor Bohman/ Per Karlsson var lite starkare och vann klassen på 36 poäng, 2 poäng före Daniel Helander/ Robert Persson

Herrar 3

I Herrar 3 skilde det endast 2 poäng mellan de de 3 första lagen. Samuel Dahlström/ Oliver Pettersson hade marginalerna på sin sida och vann på 37 poäng. 

Herrar och damer 4

I klass 4 var Johan Groening/ Jimmy Salker klart starkast. De slutade på 42 poäng. De fick emellertid kämpa på ordentligt mot Johannes Bengtsson/ Johannes Jansson som slutade tvåa på 36 poäng. Matchen var jämn och slutade 6-4, 6-4.

Herrar och damer 5

I Herrar och Damer 5 var det inga par som kunde rubba Sebastian Gustafsson/ Ceasar Gustafsson Djerf. Far och son var i en klass för sig. Sebastian är en duktig padelspelare och fick anpassa sitt spel efter motståndet så att det skulle bli spel om bollen.

Damer

Damklassen var stor Det var hela 11 lag som deltog. Det var ingen som kunde hota Sara Anteryd/ Åsa Säff. De vann sina matcher ganska så enkelt och slutade på 60 poäng. Vi hade hoppats på en jämn och spännande match mot Maria Wänerstig/ Anne Salker i slutet av serien men Sara/ Åsa vann enkelt med 6-1, 6-1.

Resultat

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in