Headerbild

Sista veckan att anmäla sig till Tidaholm Padel Tour 2

2021-03-09 i Allmänt

Nu är det hög tid att anmäla sig till 2:a omgången av TTK:s padelserie. Sista anmälningsdag är söndag 14 mars. Hoppas att ni vill vara med och tävla.

Nu startar snart 2:a omgången av Tidaholm Padel Tour och det är hög tid att anmäla sig. Ni vill väl vara med i padelserien!
Tidaholm Padel Tour 2 pågår under veckorna 12-19 med uppehåll vecka 13 (påskveckan).
I padeltour 1 har vi spelat två matcher på måndag kväll och två på tisdag kväll samt många matcher på lördag och söndag. Det har vi gjort för att de flesta har kunnat på helgerna. En ändring i Padeltour 2 är att vi även kommer att spela matcher på fredag kväll för att man ska kunna få en spelfri helg någon gång. 
Ni anmäler er på anslagstavlan i padelhallen. Skriv namn, e-post, mobilnr. Ni ska också ranka er själva på en skala 1-10. Om ni har anmält er tidigare så behöver ni inte anmäla er igen. En lista med er som tidigare har anmält er till Tidaholm Padel Tour 2 sitter på anslagstavlan. Det går också att anmäla sig till tidatennis@telia.com. Glöm i så fall inte att ange båda spelarnas e-post, mobil och ranking. Om ni har ångrat er och inte vill vara med i Tour 2 så måste ni avanmäla er. Obs! Sista anmälningsdag är nu på söndag 14/3. 
Vår målsättning är att det ska bli så jämna grupper som möjligt samt att vi ska bli 8 dubbelpar / grupp. Kostnaden är 600:-/person och det gäller om vi är 8 dubbelpar / grupp. Blir det mindre grupper så blir det också ett lägre pris.
I Tidaholm Padel Tour 1 har vi haft en damklass med 11 dubbelpar och man har spelat 10 matcher. Det kanske har varit lite för mycket och nu vill vi istället få in några fler dubbelpar i damklassen och på så sätt få ihop två grupper. Grupp 1 är för de som kommit igång lite mer med sitt spel. Ni som är med och spelar får gärna hjälpa till att få in fler damer. Vi vet att det är många som spelar i padelhallen som skulle kunna vara med i seriespelet. 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in