Headerbild

Dags att anmäla sig till Tidaholm Padel Tour 2

2021-03-02 i Allmänt

Nu är det dags att anmäla sig till Tidaholm Padel Tour 2 som spelas vecka 12-19. Sista anmälningsdag är söndag 14 mars.

De flesta som anmälde sig till Tidaholm Padel Tour 1 har också anmält sig till Tidaholm Padel Tour 2. Ni som bara anmälde er till första seriespelet kommer få ett samtal med frågan om att deltaga även i nästa seriespel. Tanken är att de som placerar sig på plats 1 och 2 i Padel Tour 1 ska gå upp en division och de som kommer på plats 7 och 8 ska gå ner en division.
Tidaholm Padel Tour 2 pågår under veckorna 12-19 med uppehåll vecka 13 (påskveckan).
I padeltour 1 har vi spelat två matcher på måndag kväll och två på tisdag kväll samt många matcher på lördag och söndag. Det har vi gjort för att de flesta har kunnat på helgerna. En ändring i Padeltour 2 är att vi även kommer att spela matcher på fredag kväll för att man ska kunna få en spelfri helg någon gång. 
En anmälningslista kommer att sättas upp på anslagstavlan i padelhallen i vecka 8. En lista med er som tidigare har anmält er till Tidaholm Padel Tour 2 kommer också att sättas upp under veckan för att ni ska veta om ni har anmält er eller inte. Det finns även chans för nya deltagare att anmäla sig nu. Det kan också komma att läggas in nya dubbelpar i befintliga grupper. Vår målsättning är att det ska bli så jämna grupper som möjligt samt att vi ska bli 8 dubbelpar / grupp. Kostnaden är 600:-/person och det gäller om vi är 8 dubbelpar / grupp. Blir det mindre grupper så blir det också ett lägre pris.
I Tidaholm Padel Tour 1 har vi en damklass med 11 dubbelpar och man får således spela 10 matcher. Det kanske har varit lite för mycket och nu vill vi istället få in några fler dubbelpar i damklassen och på så sätt få ihop två grupper. Ni som är med och spelar får gärna hjälpa till att få in fler damer. Vi vet att det är många som spelar i padelhallen som skulle kunna vara med i seriespelet. Det är bara att anmäla sig på anslagstavlan i padelhallen eller på tidatennis@telia.com. Sista anmälan 14/3.
Mvh 
Tidaholms Tennis & Padel

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in