Headerbild

Spännande efter 5 omgångar av Tidaholm Padel Tour

2021-02-28 i Allmänt

Nu har vi spelat 5 omgångar av Tidaholm Padel Tour 1. Det är jämnt i många grupper och det kommer att bli spännande i de sista omgångarna. Det är också dags att anmäla sig till Padel Tour 2 som startar vecka 12.

Nu har vi spelat 5 av 7 veckor i padelserien som vi kallar Tidaholm Padel Tour 1.
Många grupper är väldigt jämna och det är spännande inför slutomgångarna.
Sista omgången i serien spelas under vecka 9. Vecka 10 är reservvecka för uppskjutna matcher.
Detta är första seriespelet som vi har haft i padel och dessutom så har vi genomfört det under en pågående pandemi. Det har medfört att en del matcher har behövts flyttas men vi upplever ändå att det har gått bättre än förväntat. Vad tycker ni har varit bra? Är det något som ni tycker att vi kan göra annorlunda till nästa gång? Kom gärna med förslag till Per och Fredrik.
Samtidigt som vi spelar slutomgångarna i Tidaholm Padel Tour 1 så öppnar vi nu upp anmälan till Tidaholm Padel Tour 2.
De flesta som anmälde sig till Tidaholm Padel Tour 1 har också anmält sig till Tidaholm Padel Tour 2. Ni som bara anmälde er till första seriespelet kommer få ett samtal med frågan om att deltaga även i nästa seriespel. Tanken är att de som placerar sig på plats 1 och 2 i Padel Tour 1 ska gå upp en division och de som kommer på plats 7 och 8 ska gå ner en division.
Tidaholm Padel Tour 2 pågår under veckorna 12-19 med uppehåll vecka 13 (påskveckan).
I padeltour 1 har vi spelat två matcher på måndag kväll och två på tisdag kväll samt många matcher på lördag och söndag. Det har vi gjort för att de flesta har kunnat på helgerna. En ändring i Padeltour 2 är att vi även kommer att spela matcher på fredag kväll för att man ska kunna få en spelfri helg någon gång. 
En anmälningslista kommer att sättas upp på anslagstavlan i padelhallen i vecka 8. En lista med er som tidigare har anmält er till Tidaholm Padel Tour 2 kommer också att sättas upp under veckan för att ni ska veta om ni har anmält er eller inte. Det finns även chans för nya deltagare att anmäla sig nu. Det kan också komma att läggas in nya dubbelpar i befintliga grupper. Vår målsättning är att det ska bli så jämna grupper som möjligt samt att vi ska bli 8 dubbelpar / grupp. Kostnaden är 600:-/person och det gäller om vi är 8 dubbelpar / grupp. Blir det mindre grupper så blir det också ett lägre pris.
I Tidaholm Padel Tour 1 har vi en damklass med 11 dubbelpar och man får således spela 10 matcher. Det kanske har varit lite för mycket och nu vill vi istället få in några fler dubbelpar i damklassen och på så sätt få ihop två grupper. Ni som är med och spelar får gärna hjälpa till att få in fler damer. Vi vet att det är många som spelar i padelhallen som skulle kunna vara med i seriespelet. Det är bara att anmäla sig på anslagstavlan i padelhallen eller på tidatennis@telia.com. Sista anmälan 14/3.
Mvh 
Tidaholms Tennis & Padel

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in