Headerbild

Kategorier

Titti lycklig vinnare i Kontantlotteriet

2018-05-23 i Allmänt

Fredag 18:e maj var det dragning i TTK:s Kontantlotteri. Rosemarie "Titti" Gustavsson med lott 147 vann 1:a priset på 5000 kr. 2:a vinsten på 2500 kr gick till Angelo Lindholm med lott 273. Linda-Marie Lidén kom trea och vann 1000 kr.

I fredags strax före lunch var det dragning i vårt Kontantlotteri. I år hade vi sålt alla 300 lotterna och 10 vinster drogs fram av kontrollanten Christer Nilsson.

Rosemarie Gustavsson blev som sagt lycklig vinnare i lotteriet med sitt lottnummer 147 och vann 5000 kr. Hon heter Rosemarie men de flesta kallar henne Titti. Det smeknamnet fick hon redan som 1-åring av sin morbror från Amerika som tyckte att hon tittade så stort och länge på allt. Han kallade henne Titta som sedan blev till Titti. Titti jobbade tidigare i servicebutiken på Statoil/ Circle K. Undertecknad har handlat korv och hamburgare av henne ibland på kvällarna. Nyligen bytte hon arbete till AIPS som bl.a. tillverkar instrumentpaneler till elbilar. Tittis stora intresse är hundar. På fritiden lägger hon mycket tid på sin hund som hon tränar på brukshundsklubben. Vinsten tänker hon använda till att rusta upp sin trädgård. Hon har nyligen renoverat huset och nu är det dags att förfina trädgården. Titti är snäll och skänkte 500 kr av vinsten till Tennisklubben. Pengarna ska gå till glass till ungdomarna.

Till vinstlistan

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in