Headerbild

Kategorier

Stark start i seriespelet

2018-05-14 i Allmänt

I maj och början av juni spelas årets utomhusserie. TTK har 7 lag som deltar i seriespelet och vi har fått en bra start med endast en förlust hittills.

Vi har 7 lag som är anmälda till regionens utomhusserie, Västserien. Seriespelet startade 5-6 maj och håller på för fullt nu. Vi har fått en bra start i Västserien med endast en förlust hittills. Härnedan kan du läsa om våra serielag.

Herrlaget

I vårt herrlag spelar Peter Susi, Christer Karlsson och Thomas Lundeskog. De spelar i Herrar Elit division 1 och har vunnit första matchen mot Lidköping med 4-0. Nu till helgen väntar Alingsås på bortaplan.

Flickor 16

Alice Nossler och Nova Josefsson Osflaten i vårt F16-lag vann med 2-1 borta mot Falköping. I helgen har de två hemmamatcher. På fredag möter de Mariestad och på söndag Lidköping.

Flickor 14 (lag 1)

Andrea Arnstål och Fanny Olausson spelar i F14 lag 1. De har redan spelat 3 matcher och vunnit samtliga. Först besegrade de Elfsborg med 2-1. På Kristi himmelfärdsdagen vann de mot Skövde med 3-0 och igår mot Ulricehamn med 3-0. Kommande helgs match mot Herrljunga flyttas fram eftersom Herrljunga har fått förhinder.

Flickor 14 (lag 2)

I F14 lag 2 spelar Filippa Hanzek och Kajsa Olausson. De förlorade första matchen hemma mot Dalsjöfors med 1-2. Lite synd eftersom de egentligen var det bättre laget. De tog revansch på Kristi himmelfärdsdagen genom att besegra Elfsborg lag 2 borta med 3-0. F14-laget skulle mött Ulricehamn i söndags men Ulricehamnsspelarna kunde inte komma och matchen flyttas fram. Nu till helgen är det bortamatch mot Hjo.

Pojkar/Flickor 10 (lag 1)

Ellen Olausson och Julia Karlsson har spelat bra i serien och vunnit 3 matcher. De har vunnit mot Hjo med 6-0, Skultorp 5-1 och i lördags besegrade de Mariestad på hemmaplan med 6-0. På söndag spelar de sista matchen som är bortamatch mot Skövde.

Pojkar/Flickor 10 (lag 2)

Vårt PF10 lag 2 med Melker Carlsson och Jesper Karlsson har börjat bra också. De vann första matchen mot Falköping lag 2 med 5-1 och igår besegrade de Hjo lag 2 med 6-0. Nästa match är hemmamatch på söndag mot Skara.

Pojkar/Flickor 10 Musse

Slutligen så har vi också ett PF10 Musselag med Elwin Bromander, Zilan Kieser och Anton Thörn Wiklund. I musseserien är det vanligtvis lite lättare motstånd än i den vanliga 10-årsserien. Musselaget spelar sin första match nu på söndag borta mot Ulricehamn lag 4. Vi håller tummarna för att musselaget spelar bra i serien och att det blir lite vinster.

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in