Headerbild

Kategorier

Bra år för TTK

2018-03-24 i Allmänt

Tisdag 20 mars var det årsmöte i tennishallen. Knappt 20 medlemmar var närvarande. Årsmötet tog ca en timme. Efter mötet bjöd klubben på fika med tårta och smörgåstårta.

I tisdagskväll var det årsmöte i tennishallen. Mötet förklarades behörigt utlyst och Magnus Svensson valdes till ordförande för mötet och Fredrik Nossler till sekreterare. 

Seriesegrare samt vår bästa junior Sara

I början på årsmötet var det prisutdelning för seriesegrande lag. Det har gått bra för våra serielag under 2017. PF10 Musse-laget  vann ute, F12-laget vann både ute och inne, F16 vann inne och H35 vann också inne. 

Efter prisutdelningen föredrog Fredrik verksamhetsberättelsen och Per Svensson gick igenom balans- och resultaträkningen. Vi kan se tillbaka på ett bra år för klubben när det gäller ekonomin. Resultatet efter avskrivningar för 2017 blev ca 144 000 kr vilket var 36 000 kr bättre än budgeterat. Vid årsskiftet hade vi 380 000 kr på banken. Per läste upp revisionsberättelsen och årsmötet beviljade styrelsens medlemmar ansvarsfrihet för 2017. Årsmötet beslutade att medlemsavgiften för 2019 ska vara 275 kr för seniorer och 150 kr för juniorer vilket är oförändrat från 2018. Vidare så fastställde årsmötet styrelsens förslag på verksamhetsplan och budget för 2018.

Magnus Svensson och Fredrik Nossler fick förnyat förtroende som ordförande  för klubben under ett års tid. Magnus och Fredrik delar på ordförandeskapet.

Louise son Ture tycker att det är roligt i tennishallen.

I styrelsen blev det omval på Per Svensson och Roland Heimer. Louise Holmvik valde att avgå som ordinarie ledamot men stannar kvar i styrelsen som suppleant. Istället valdes den tidigare suppleanten Robin Pettersson in som ordinarie ledamot i styrelsen.

Därefter var det val till kommitteerna, val av revisorer och valberedning. Läs mer i årsmötesprotokollet.

Bland övriga frågor togs bl.a. luften i tennishallen upp. En del upplever att luften är dålig i hallen. Styrelsen undersöker detta vidare. Det kan bli aktuellt med Paddelbanor vid utomhusbanorna.

Efter mötet bjöds det på kaffe, saft, tårta och smörgåstårta.

Årsmötesprotokollet

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in