Headerbild

Kategorier

De yngre juniorerna avslutade Hökensåsspelen

2018-03-23 i Allmänt

Andra helgen av Hökensåsspelen spelade främst de yngre juniorerna. För TTK gick det inte riktigt så bra som första helgen. Flera av våra juniorer var nära att ta sig till slutspel men hade marginalerna emot sig i de avgörande matchtiebreaken.

2-4 mars var det de yngre juniorernas tur att komma in i Hökensåsspelen. Totalt spelades 6 klasser under den andra helgen. Det var PS10, FS10, PS11, FS11, PS13 A och FS13 A. Från TTK deltog 5 juniorer. I alla klasserna var det poolspel som gällde.

Melker Carlsson och Jesper Karlsson spelade i varsin pool i PS10. De spelade bra och var nära att gå vidare till slutspelet. Melker förlorade det avgörande matchtiebreaket med 6-10 mot Joel Danielsson från Skultorp. Jesper föll med samma siffror mot Vilmer Wetterheim, Bankeryds TK.

Fr.v. Matilde Stamborg och Elin Siewertz

I FS10 spelade våra duktiga tjejer Ellen Olausson och Julia Karlsson. De gjorde bra ifrån sig och var också nära slutspel. Ellen var närmast med en förlust i det avgörande supertiebreaket med 7-10 mot Lisa Svensson från Jönköpings TK. Elin Siewertz från Falköpings TK vann klassen. Hon var klart bättre än de andra tjejerna och vann finalen mot Matilde Stamborg från Bankeryds TK med 6-2, 6-3. Elin tränar i Tidaholm med Julia och Ellen en gång i veckan. 

Resultat

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in