Headerbild

Kategorier

Sara vann Masters

2018-01-11 i Allmänt

I helgen spelades Mastersslutspelet för de juniorer som samlat flest poäng i regionens tävlingar 2017. Sara Hegefeldt var kvalificerad till slutspelet i FS15. Hon följde upp segern i Tomtecupen med med en ny seger i Masters.

Mastersslutspelet spelades i Vänersborg 6-7 januari. De juniorer som lyckades bäst på Västtouren förra året blev uttagna. Sara vann Västtouren 2017 i klassen FS14 efter att ha samlat ihop hela 76 poäng i regionens tävlingar förra året. I slutspelet var det 13-, 15- och 17-årsklasser.

Sara spelade i FS15 som inleddes med poolspel på lördagen. Sara vann först mot Elvira Hedlund, Elfsborg och sedan besegrade hon Emma Fröjd från Lidköping. Hon var således kvalificerad till slutspelet på söndagen. Semifinalen vann hon enkelt mot Tilda Martinsson Dahlman från Lidköping. I finalen ställdes hon mot Filippa Larsson från Elfsborg som hon förlorat mot i de 2 sista mötena. Filippa startade bäst och förde spelet.  Hon vann första setet med 6-4 och var också bara ett par bollar ifrån att vinna det andra setet. Sara kämpade på och vände matchen när hon vann andra setet i tiebreak. I tredje setet hade Sara mer krafter kvar och vann det med 6-1.

Resultat 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in