Headerbild

Kategorier

Jämnt i Mixeddubbeltävlingen

2017-11-27 i Allmänt

Lördag 25 november arrangerade motionskommittén en Mixed Dubbel dag. På eftermiddagen var det Mixeddubbel tävling och på kvällen var det god mat och bra stämning i klubbrummet i tennishallen.

Mixed Dubbel dagen började med en mixedtävling som spelades under 3 timmar på eftermiddagen. 6 herrar och 6 damer var anmälda till mixedtävlingen, 10 från TTK och 2 från Hjo TK. De sattes samman till 6 på papperet jämnstarka mixedpar. Det visade sig också att sammansättningen var bra då det blev mycket jämnt i tävlingen. Paren fick spela fem stycken 25 minuters matcher var och det gällde att få så många games som möjligt. När krutröken lagt sig och tävlingen var slut så skilde det bara några games mellan de flesta av paren. Erik Davidsson från Hjo och Maria Wänerstig hade marginalerna på sin sida och vann på 27 poäng. Det var 1 poäng före Christer Karlsson och Angelica Lundeskog och 2 poäng bättre än Thomas Lundeskog - Anna Trollstad.

Efter tävlingen bjöds det på god mat från Athena. Det var riktigt trevlig stämning i klubbrummet på kvällen med mycket prat och skratt samt ett mega stort musikquiz som Petra Carlsson ordnat. Motionskommittén hade ju lovat att det skulle bli skoj hele dagen och så blev det också. Kvällen blev till natt innan det var dags att bege sig hemåt.

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in