Headerbild

Kategorier

Trevligt på SO Tour tävlingarna

2017-11-27 i Allmänt

Lördag 18 november arrangerade TTK två SO Tour tävlingar. På förmiddagen var det miditennis och på eftermiddagen spelades maxitävlingen. Juniorerna trivdes och fick bra matchträning.

Lördag 18 november var det full fart i tennishallen. Vi arrangerade en midi och en maxitävling i SO Touren. If SO Tour som det hetat under många år har bytt namn till SO Tour eftersom If har dragit sig ur som sponsor till Stockholm Open i höst. Det är en bra tävling att börja tävla i. Alla får spela lika mycket och alla får priser och fika. Juniorerna spelar många korta matcher som avgörs i ett supertiebreak. I år hade vi konkurrens av Skövde som också hade SO tour tävlingar samma dag. Det innebar lite mindre deltagare men det blev ändå en bra dag.

På förmiddagen spelade 7 juniorer från Tidaholm, Falköping och Habo i miditävlingen. Juniorerna fick spela 6 matcher var under ett par timmar. De kämpade på ordentligt och det var bra spel i många av matcherna.  Därefter var det fika, medaljutdelning och fotografering.

På eftermiddagen var det maxitennis. I maxitävlingen deltog 6 duktiga juniorer från Tidaholm, Falköping och Hjo. Juniorerna fick spela intensivt och det var jämnt och spännande i många av matcherna. På samma sätt som på miditävlingen avslutades maxitävlingen med fika och medaljer.

Det var bra stämning i hallen under hela dagen och spelarna, föräldrarna och vi funktionärer var nöjda med tävlingarna.

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in