Headerbild

Kategorier

Toppenläger i tennishallen

2017-09-29 i Allmänt

22-24 september var det tennisläger tillsammans med Strömstads TK i vår tennishall. Helgen blev mycket lyckad med mycket träning och lite bus på kvällarna.

Sista helgen i januari var vi i Strömstads tennishall och tränade med Strömstads TKs juniorer. Nu var det vår tur att bjuda igen. Ca tre veckor innan lägret sade Peter Lindqvist som är tränare i Strömstad att de skulle komma med en stor grupp till Tidaholm. Tyvärr blev det inte så utan av olika anledningar kom det bara 3 stycken juniorer från Strömstad. Totalt var det 17 stycken som tränade, 13 från vår klubb, Jacob från Falköping och de tre strömstadsjuniorerna. Förutom Peter var jag, Robert "Robban" Johansson och Christer Karlsson tränare på lägret. Peter är en duktig tränare som har tränat Robin Söderling när han var i 10-12 årsåldern.

Vi startade upp med ett pass redan på fredagskvällen och körde på till söndag middag. Juniorerna trivdes som fisken i vattnet och tränade på mycket bra under hela helgen. På kvällarna umgicks ungdomarna med varandra i hallen. Det var tennis, musik, dans och lite bus såklart. Det var också spännande att sova över i hallen. Vi sov i omklädningsrummen och bollrummet eftersom det var lite kallt att ligga inne i själva tennishallen. Föräldrarna gjorde ett toppenjobb som ordnade med maten under helgen. Sammanfattningsvis så var det ett mycket bra läger där alla var nöjda på söndagen.

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in