Headerbild

Kategorier

Sara vann Hökensåsspelen

2017-03-02 i Allmänt

Onsdag 22/2 - söndag 26/2 spelades första delen av vår egna tävling Hökensåsspelen. Det var 13-, 15- och 17-årsklasserna som avgjordes då. Sara Hegefeldt spelade bra på hemmaplan och vann klassen FS15. Hon vann också FS17 utan att behöva spela.

Första helgen av Hökensåsspelen är avklarad. Det är de äldre klasserna som avgjorts. Åtta TTK:are kom till start. Bäst gick det för duktiga Sara Hegefeldt. Hon spelade i FS15 och vann relativt enkelt första matchen mot hårtslående Agnes Andersson från Elfsborg Tennis. I andra matchen blev det desto tuffare. Hon mötte Olivia Bjursten, Tabergsdalens TK. Sara började starkt och vann det första setet med 6-3. Andra set var jämnt. Olivia tog det med 6-4. I det avgörande matchtiebreaket följdes spelarna åt men Sara var bäst i slutet och vann med 10-7. Sara tog därmed revansch på Olivia efter förlusten i Bankeryd för några veckor sedan. I semifinalen fick Sara möta Alma Melin från Bankeryds TK.Det var jämnt i matchen men Sara var lite starkare och vann med 7-5, 6-3. I finalen stod Josefin Andersson från Tabergsdalens TK för motståndet. Sara spelade bra och med tunga grundslag hade hon övertaget. Hon vann matchen och därmed klassen med 6-3, 6-3. Hon besegrade Josefin för första gången. Sara vann också FS17 utan att behöva spela. Det var tre anmälda i klassen men båda motståndarna tvingades lämna wo pga sjukdom. 

Andrea Arnstål deltog i FS13 B och vann en jämn och spännande match mot Linn Frendgard från Tibro TK. Sedan blev slutsegraren Sofia Rohrmüller för svår i semifinalen. Hon slutade därmed på en tredjeplats.

Nu ser vi fram emot denna helgen då 10- och 11-årsklasserna spelas. Vi har 6 st spelare från TTK som deltar och hoppas att de kan spela bra och förhoppningsvis vinna några matcher.

 Resultat

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in