Headerbild

PF10-laget slutade tvåa i serien

2015-11-17 i Allmänt

Det gick bra för vårt Pojkar/Flickor 10-lag i seriespelet. Facit blev två segrar, två oavgjorda matcher och en förlust. Det räckte till en andraplats i serien efter Skövdes andralag.

Vårt PF10-lag har bestått av William Johansson, Fanny Olausson, Kajsa Bertilsson och Andrea Arnstål som spelat och Robert Johansson har varit lagledare.

10-årslaget inledde serien med en oavgjord match mot Falköping. Sedan blev Skövdes andralag för svåra. Det blev förlust med 1-3. Veckan efter fick de revansch mot Skövdes tredjelag som besegrades med 3-1.

Första helgen i november spelades de två sista matcherna i serien. Matchen mot Mariestad var uppskjuten och spelades fredag 6 november. Våra spelare var i form och det var bra spel i alla matcherna. Matchen slutade rättvist 2-2. På söndagen var det dags för sista seriematchen då Skara stod för motståndet. Det var ganska så jämnt i matcherna men vi var lite starkare och vann med 3-1.

PF10-laget samlade ihop 6 poäng i serien, lika många som Mariestad. Vi hade emellertid bättre setdifferens och knep andraplatsen efter Skövdes andralag. Sammanfattningsvis så är det en fullt godkänd insats av våra 10-åringar som har spelat bra i många matcher. 

Resultat

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in