Headerbild

Kategorier

Musselaget vann serien

2015-11-17 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vårt Pojkar/Flickor 10 Musselag vann sista seriematchen mot Lidköping för någon månad sedan. Efter 2 segrar och en oavgjord match i serien så hade man chansen på serieseger. De fick emellertid vänta ända till denna helg på en uppskjuten match mellan Skult

PF10 Musseserien är en lite lättare serie än den vanliga PF10 serien. Den vänder sig till spelare som inte tävlat så mycket och vill slippa möta de bästa 10-åringarna i regionen. 

Musselaget inledde serien med att spela oavgjort mot Skultorp. Sedan vann de enkelt mot Herrljunga. Sista matchen som spelades 17 oktober mot Lidköping var tuff. Det var jämnt i alla matcherna men vårt lag var lite starkare och vann med 3-1.

Våra 10-åringar fick vänta ända till lördag 14 november innan det skulle avgöras. Förutsättningarna var att Skultorp skulle bli seriesegrare om de besegrade Lidköping. Skultorparna hade emellertid inte marginalerna på sin sida. De förlorade två matcher i det avgörande matchtiebreaket och lagmatchen slutade 2-2. Därmed blev vårt Musselag seriesegrare.

Kajsa Olausson, Loke Josefsson Osflaten, Saga Storm, Elias Storm och Ellen Olausson har spelat och Dennis Olausson har varit lagledare. Stort grattis till en riktigt bra insats!

Resultat

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in