Headerbild

Kategorier

Två lyckade If So Tour tävlingar

2015-11-16 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I lördags var det full fart i tennishallen då TTK arrangerade två If SO Tour tävlingar. På förmiddagen spelades miditävlingen och på eftermiddagen maxitävlingen. Totalt deltog 23 juniorer.

If SO Tour är en bra tävling att börja med. Man får spela minst 4 korta matcher och alla deltagare får en fin T-shirt och en medalj. Det finns 3 olika nivåer. Minitennis är för de yngsta, midi är nästa steg som spelas på kortare bana och maxitennis är sista steget.

Miditennis

Miditennistävlingen spelades på förmiddagen. 6 spelare från Tidaholm och Falköping kom till start. Det var en jämn grupp och det blev många spännade matcher. Efter fika och prisutdelning så verkade alla nöjda. 4 spelare ville fortsätta med mer matcher och spelade ytterligare någon halvtimme.

Maxitennis

Till maxitennisen på eftermiddagen var betydligt fler juniorer anmälda. 17 deltagare från Skultorp, Hjo och Tidaholm delades in i 3 grupper. Det var bra spel i grupperna och efter nästa 3 timmars spel avslutades dagen med prisutdelning och fotografering. Denna tävling blev också riktigt bra. Barnen, föräldrarna och vi ledare var nöjda med dagen.

Vi ser fram emot nästa If SO Tour tävling. Det är en minitennistävling som spelas söndag 6 december.

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in