Headerbild

Förlust för TTK:s herrar mot Elfsborg

2015-10-07 i Allmänt

TTK:s herrar inledde seriespelet hemma i söndags mot Elfsborg. De var jämnt i flera av matcherna men Elfsborgspelarna var lite bättre än oss och vann med 4-0.

Elfsborg kom med tre duktiga juniorer. Det var emellertid jämnt i flera av matcherna och med lite flyt kunde vi vunnit någon eller några av matcherna.

1:a singel

Christer Karlsson - Hugo Rosén 0-6, 2-6

Hugo spelade stabilt och bra och var den bättre spelaren på banan. Christer var emellertid förkyld och hade inte riktigt samma krafter som i vanliga fall. 

2:a singel

Per Svensson - Erik Claesson 2-6, 5-7

Det var en ganska så jämn match. I andra set hade Per en setboll vid ställningen 5-4. Han hade också flera chanser till 6-5 men Erik vände till seger med 7-5.

3:e singel

Thomas Lundeskog - Philip Rautiainen 4-6, 4-6

Thomas spelade bra och gav Philip en rejäl match. Philip hade ett högt tempo men hade svårt för Thomas backhandslice. Thomas ledde 4-3 i andra set och hade chans att få 5-3 innan det vände till Philips fördel.  

Dubbel

Christer/Per - Hugo/Erik 7-6, 2-6, 6-10

Första setet var mycket jämnt. Vi hade marginalerna på vår sida i tiebreaket. I andra set var det också jämnt men Elfsborg var lite starkare. I matchtiebreaket ledde vi fram till 6-5 men gjorde ett dåligt avslut och föll med 6-10.

Nästa seriematch spelas på söndag och är bortamatch mot Alingsås.

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in