Headerbild

Kategorier

Tennis Väst nära finalspel i Pirres Pokal

2015-09-28 i Allmänt

Pirres Pokal som är en lagtävling mellan regionerna avgjordes i Stockholm 18-20 september. Hugo Nossler deltog i Tennis Väst lag. Laget stod för en fin insats och slutade tvåa i sin grupp.

Pirres Pokal har spelats sedan 2009 och är en lagtävling mellan de 7 regionerna i Sverige för Pojkar 14. Västergötland tillhör region Väst. 8 lag deltog eftersom arrangerande Stockholm tilläts ha två lag. Lagen lottades i 2 grupper där Tennis Väst hamnade tillsammans med region Norr, Syd och Stockholms andralag. I varje lagmatch spelades fyra singlar och två dubblar. Region Väst ställde upp med 6 spelare där Hugo Nossler från Tidaholm var en av dem.

Tennis Väst inledde stark med att besegra region Norr i överlägsen stil med klara 6-0.

Sedan mötte de region Syd som hade ett starkt lag och var lite favoriter inför tävlingen. Det blev ändå en jämn match som var nära att sluta oavgjort. Carl Gustavsson från Falköping förlorade sin match i matchtiebreaket och lag Syd vann därmed med 4-2.

I sista matchen spelade region Väst mot Stockholms andralag. Det var också en jämn match men nu hade Väst marginalerna med sig och vann med 5-1.

Väst slutade tvåa i sin pool efter lag Syd. Tennis Öst vann den andra gruppen. De båda gruppsegrarna möts i en final i Kungliga Tennishallen under Stockholm Open veckan.

Resultat

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in