Headerbild

Kategorier

F12-lag 2 spelade bra mot Herrljunga

2014-05-14 i Allmänt

Utomhusserien har startat. I söndags spelade vårt F12-lag 2 hemma mot Herrljunga. Det blev förlust med 0-3 men Nathalie, Alice och Wilma spelade bra och gav Herrljungatjejerna en ordentlig match.

1:a singel

Nathalie Svensson förlorade mot Lisa Gustafsson med 2-6, 2-6. Nattis gjorde emellertid en riktigt bra match. Hon kämpade på ordentligt och rörde sig bra och det var jämnare i spelet än vad siffrorna visar. Det fanns chanser på flera games.

2:a singel

Alice Nossler mötte Ida Rickeberg. Alice spelade också bra och det blev en riktigt jämn och spännande match. Alice förlorade första set med 4-6. Hon höjde sig lite i andra set och vann det med 6-1. I det avgörande matchtiebreaket blev det tyvärr förlust med 5-10.

Dubbel 

Alice spelade tillsammans med Wilma Thorsell i dubbeln. Herrljunga ställde upp med Lisa Gustafsson och Moa Hermansson. Det var bra spel i dubbeln. Wilma var också på spelhumör under dagen och gjorde många bra bollar. Återigen var det små marginaler som avgjorde till Herrljungatjejernas fördel. Matchen slutade 3-6, 4-6.

Resultat

 


Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in