Headerbild

Kategorier

Lyckad If SO Tour tävling

2014-04-07 i Allmänt

På lördagseftermiddagen var det full fart i tennishallen. TTK arrangerade en If SO Tour maxitävling. Det blev många sevärda matcher och efteråt verkade alla nöjda med dagen.

If SO Tour är en perfekt tävling för de som inte spelat så mycket och vänder sig i första hand till juniorer från 6 till 12 år. Det är korta matcher som gäller, först til 10 poäng. Alla får spela minst 4 matcher och alla får T-shirt och medalj. Dessutom gratis fika. If SO Tour tävlingar finns i tre nivåer. Första steget är minitennis med skumgummibollar. Därefter kommer miditennis och för de som kommit längst är det maxitennis som gäller. Maxitennis spelas på hela tennisbanan men med en boll som är ca 25% långsammare än en vanlig tennisboll.

I lördags arrangerade vi en maxitävling. 16 spelare kom till start, 8 från TTK och de övriga från Skultorp, Hjo och Falköping. De delades in i tre grupper och fick spela 5 matcher var. Juniorerna bjöd på härliga kämpatakter och bra spel under eftermiddagen. Efter tre timmar hade 40 matcher spelats och dagen avslutades med prisutdelning. När juniorerna fått sin medalj verkade de nöjda med tävlingen. Föräldrarna och vi funktionärer var också nöjda. Vi ser fram emot nya If SO Tour tävlingar till hösten.

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in