Headerbild

Kategorier

P14 förlorade hemma mot Mariestads TK

2013-05-13 i Allmänt

Söndag 12 maj hade P14-laget hemmamatch mot Mariestads TK . Det var ganska så jämnt i matcherna men det blev förlust med 1-3.

I förstasingeln spelade Lucas Andersson mot Alfred Hagejärd. Det var många tuffa games i matchen men Alfred var lite starkare i de avgörande lägena. Han vann med 6-1, 6-3.

Dennis Sanfridsson som spelade tvåa mötte Prakash Hirani. Dennis började inte alls bra. Han spelade för försiktigt och gjorde enkla misstag. Första set slutade 1-6. Efter några goda råd från lagledaren Christer Karlsson så vände matchen i andra set. Han började slå till bollen bättre och fick övertag på Prakash. Andra set gick till Dennis med 6-2. Han behöll också övertaget i det avgörande matchtiebreaket och vann det med 10-7.

12-årige Albin Brajshori gjorde sin första seriematch. I tredjesingeln mötte han Samuel Nordin. Det var bra spel i matchen med långa bolldueller. Albin fick dock se sig besegrad med 0-6, 4-6.

Dubbelmatchen spelades mellan Dennis/Lucas och Alfred/Prakash. Det blev en svängig match. Första set vann mariestadsparet med 6-3. Det andra gick till tidaholmskillarna med 6-2. I matchtiebreaket var Alfred/Prakash starkare och vann med 10-5.

Resultat

 

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in