Headerbild

Kategorier

Falköping segrade i Veteranutbytet

2013-01-16 i Allmänt

I lördags spelades årets första Veteranutbyte i Skultorp. Det var som vanligt jämnt mellan Falköping och Skultorp. Falköping hade marginalerna på sin sida denna gång och vann med 2 poäng.

Veteranutbytena mellan Skultorps TK, Falköpings TK och Tidaholms TK spelas 3 gånger per år. Klubbarna arrangerar tävlingen var sin gång under året. Lördag 12 januari var det utbyte nr 124 mellan klubbarna och det var Skultorps TK som stod som värd. Det är 6 dubbelpar från varje klubb som deltar, 4 herr- och 2 dam. Totalt är det 18 matcher som skall spelas under dagen.

I lördags var det jämnt mellan Falköping och Skultorp. Falköpingsspelarna kunde dock dra det längsta strået och vinna på 28 poäng. Skultorp slutade på 26p och vi fick 10p.

Vi slutade som vanligt en bra bit efter Falköping och Skultorp. Det var ändå bra spel från vår sida på en hel del håll. I många matcher var det jämnt i spelet. Kan vi höja oss ett litet snäpp till så kan vi troligtvis ge dem en ordentlig match. Vårt herrdubbellag 1 fick 3p, lag 2 1p, lag 3 2p och damdubbellag 1 3p.

Till resultaten

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in