Headerbild

Kategorier

10-årslaget vann Västserien

2012-11-13 i Allmänt

På söndagen spelade TTK:s 10-årslag mot Falköpings TK. Det blev en tuff match där våra 10-åringar hade marginalerna på sin sida och vann med 3-1. I och med vinsten så blev de också seriesegrare i Västserien div 2 sydöstra.

Love Ahrenbeck och Filip Gabrielsson möttes i förstasingeln. Det blev en jämn och spännande match. Love vann första set med 6-3 och Filip tog andra med 6-4. Matchen fick avgöras med ett matchtiebreak, först till 10 poäng. Där var Love starkast och vann med 10-6.

Nova Josefsson spelade andrasingel mot Hanna Nadeau. Nova förlorade första stort med 6-2. Andra set blev jämnare. Hanna vann det med 7-5.

I tredjesingeln ställdes Sara Hegefeldt mot Olof Nilsson. Sara vann första set klart med 6-2. Andra set blev tuffare och gick till tiebreak. Olof vann det men Sara kom igen och tog matchtiebreaket med 10-7.

I den efterföljande dubbeln spelade Love/Sara mot falköpingskillarna Gabriel Pettersson/Erik Clenow. Love/Sara var lite starkare och vann matchen med 6-4, 6-3.

TTK vann alltså lagmatchen med 3-1 och tog samtidigt hem sin serie, Västserien div 2 sydöstra.

Sammanfattningsvis så har våra tioåringar gjort bra ifrån sig i serien och har vunnit alla matcher. De var betydligt starkare än Vårgårda- och Mariestadsspelarna men mot Lidköping och Falköping blev det 2 tuffa matcher.

Resultat FTK-TTK

Serietabellen

 

 

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in