Headerbild

Kategorier

A-laget föll borta mot Uddevalla TK med 0-4

2012-10-22 i Allmänt

TTK:s A-lag mötte Uddevalla borta i helgen. Det blev förlust med 0-4. Uddevalla har ett stark lag och kommer att vara ett topplag i serien.

I förstasingeln mötte Joakim Johansson duktige Jan Johannesson. Jocke spelade bra men räckte inte riktigt till utan förlorade matchen med 2-6, 2-6.  Jan var snabb och svår att slå hål på. Jan har nästan 500 tennispoäng och är rankad bland de 100 bästa i Sverige.

Andrasingeln spelades mellan Christer Karlsson och Henric Johannesson. Christer hade det svårt med hardcourtunderlaget i början av matchen och förlorade första set med 0-6. I andra set kom Christer in i spelet. Det blev ett tufft set som han tyvärr förlorade i tiebreak.

Sebastian Gustafsson spelade tredjesingeln mot Gustav Tobiesson. Efter underläge 0-3 gav Sebastian upp. Hans skor med svarta sulor färgade av sig på hardcourtunderlaget. Detta påpekades av Uddevallaspelarna efter inbollningen till matchen och han fick låna ett annat par som var alldeles för stora. Det gick inte att spela i dom. Han provade då att spela barfota i några bollar innan han insåg att det var dags att ge upp matchen.

Jocke/ Christer spelade mot Jan Johannesson/ Nicklas Jarl i dubbeln. Uddevallaspelarna var duktiga i dubbeln och gav inte TTK:arna någon chans. De vann med 6-0, 6-1.

Resultat

 

 

 

  

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in