Headerbild

Kategorier

Premiärseger för TTK:s A-lag

2012-10-16 i Allmänt

23 september hade TTK:s A-lag seriepremiär borta mot Hisingens TK. Det blev en trevlig eftermiddag i Göteborg för TTK:arna som vann samtliga matcher. Resultatet blev alltså 4-0 till TTK.

TTK vann Svenska Tennisseriens division 4 förra hösten och spelar nu i division 3.

I säsongens första match stod Hisingens TK för motståndet.

I förstasingeln fick Christer Karlsson möta Roger Skoog. Roger som kommer från Filipstad har bott på samma gata som tennisstjärnan Magnus Norman. Han studerade i Skövde i slutet av 90-talet och spelade då i TTK:s A-lag. Efter ett jämnt första set som Christer vann med 6-4 gick andra setet lite enklare, 6-1. Christer servade bra och var lite bollsäkrare än Roger. 

Jag (Per Svensson) spelade andrasingeln mot Daniel Mattson. Det var jämnt i många games men jag hade marginalerna på min sida och lyckades vinna gamen. Matchen slutade 6-2, 6-2 till mig.

Tredjesingeln spelades mellan Per Hedlund och Philipp Larsson. Per som bor i Kalmar och är kompis med Christer ställde upp när Joakim Johansson inte hade möjlighet att spela. Per spelade stabilt och var aldrig hotad i matchen. Han vann med 6-3,6-3.

Christer Karlsson och Per Hedlund spelade den avslutande dubbeln mot Philipp Larsson/ Henrik Wallström. De vann första set enkelt med 6-0. I andra set spelade göteborgarna upp sig och tog det med 6-4. Det avgörande matchtiebreaket vanns av TTK:arna med 10-7.

Sammanfattningsvis så var vi lite starkare än Hisingens TK, men det skilde inte så mycket.  Det kommer att bli tufft i år i division 3 och det känns skönt att börja serien med en seger.

Resultat

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in