Headerbild

Kategorier

Ena vann Odenbadsspelen i Falköping

2012-07-06 i Allmänt

TTKs duktiga 14-åring Ena Ovcina tävlade i Odenbadsspelen i Falköping i veckan. Hon ställde upp i klasen FS14. Under måndagen vann hon 2 matcher och var klar för final på tisdagen. I finalen fick Ena möta Wilma Fröjd, Lidköpings TK. Det blev en tuff match

Falköpings TK arrangerar Odenbadsspelen 2-6 juli. Till Flicksingel 14 var det 8 spelare anmälda. Klassen spelades under måndagen och tisdagen och Ena var förstaseedad.

Ena fick möta Tuva Lindsten,KFUM Borås Tennis, i sin första match. Tuva en duktig vänsterhänt tjej som vann 12-årsklassen. Ena vann första set enkelt 6-0. Det andra var lite jämnare, 6-4 till Ena.

I semifinalen väntade Isabelle Pellfolk från Jönköpings TK. Hon var duktig på att hålla i bollen. Ena hade emellertid lite mer tryck i slagen och kunde slå igenom Isabelle. Ena vann matchen med 6-4, 6-2 och var klar för final.

Under måndagen blåste det mycket så det var svårspelet. Ena tyckte ändå att hon spelade hyfsat efter förutsättningarna.

Finalen spelades på tisdagskvällen. Då var det bättre väderleksförhållanden med mindre blåst. Ena motståndare i finalen var Wilma Fröjd, Lidköpings TK. Finalen blev riktigt hård. Ena kände sig lite spänd i finalen. Hon försökte trycka på men Wilma var snabb och bollsäker och gjorde det svårt. Ena vann första setet i tiebreak. Det andra gick till Wilma med 6-4. I det tredje setet blev det tiebreak igen. Ena var åter starkast och vann det med 7-5.

Resultat

 

 

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in