Headerbild

Kategorier

TTK:s 10-årslag vann serien

2012-07-02 i Allmänt

3 juniorlag deltog i årets utomhusserie. Vårt yngsta lag, P10/F10, gick obesegrade genom serien. P14 kom på andra plats och F12-laget blev fyra.

Pojkar/Flickor 10

I 10-årslaget har Love Ahrenbeck, Nova Josefsson Osflaten och Sara Hegefeldt spelat. De placerades i Västserien, div 2 sydöstra. De vann alla seriematcherna. Skövde TF (lag 3) besegrades med 4-0, Mariestads TK (lag 3) med 3-1, Hjo TK 3-1 och slutligen Mariestads TK (lag 2) 3-1.

De vann enkelt första matchen mot Skövde som hade ett svagt lag. I de andra lagmatcherna har det varit tuffare. Love, Nova och Sara har utvecklats i vår och alla spelade bra i serien. Vi hade det jämnstarkaste laget och det var det som avgjorde att vi vann serien.

Resultat

 

Pojkar 14

Vi hade också ett P14-lag med i Västserien, div 2 sydöstra. Dennis Sanfridsson, Hugo Nossler, Lucas Andersson och Eskil Andersson spelade i laget. Förväntningarna var lågt ställda inför serien. Killarna levererade emellertid betydligt bättre än vad vi trodde och slutade på en 2:a plats. De vann mot Elfsborgs TK, Dalsjöfors TK (lag 2), Marks TK (lag 2), spelade oavgjort mot KFUM Borås Tennis och förlorade mot seriesegrarna Alingsås TK (lag 2). Det var skoj att det gick så bra för dem.

Resultat

 

Flickor 12 

F12-laget bestod av Lisette och Emilia Ljungström. De spelade i Västserien division 2 östra. De slutade på en fjärdeplats av fem lag. Det blev seger mot Hjo TK och förluster mot Vänersborgs TK (lag 2 och 3) och Skövde TF (lag 2).

Det var första gången de spelade i en serie. De gjorde bra ifrån sig. Det var många jämna matcher och med lite flyt kunde det blivit några fler segrar.

Resultat

 

 

 

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in