Headerbild

Kategorier

Mathias, Magnus och Maria segrade i Påskblixten

2012-04-10 i Allmänt

Påskblixten spelades på långfredagen. Tävlingen hade lockat hela 24 deltagare som spelade i 3 grupper. Det bjöds på många spännande och sevärda matcher under dagen. Det var roligt att så många deltog. Det bidrog till att stämningen var på topp i tävlingen

Här kommer lite info om hur det gick i de tre grupperna.

Herrgrupp 1

Magnus Larsson kom in som reserv efter att Jonas Lilja fått förhinder. Han tackade för det och vann gruppen på 36 poäng. Kjell Sjögren kom tvåa på 33 p och Torbjörn Svan slutade trea med 31 p.

Herrgrupp 2

Det var hög klass på Herrgrupp 2 i år. Mathias Carlsson, Christer Karlsson, Peter Susi och Magnus Svensson deltog. Det bjöds på en hel del bra spel under dagen. Mathias visade sig vara lite starkare än de övriga och vann på 45 p. Hans facit för dagen blev 6 vinster och en oavgjord match. Magnus samlade ihop 39 games och blev tvåa. Peter kom trea på 36 p, samma som Christer. Peter hade dock förlorat mindre games. 

Damgruppen

Det är roligt att det blivit lite damer som vill tävla i klubben. Precis som i Kalkonblixten i januari blev det en damgrupp i Påskblixten. Maria Wänerstig vann 6 av 7 matcher och gruppen på 45 poäng. Louise Holmvik kom tvåa på 38 p och Linda Sköld trea med 30 p.

 

Resultat Påskblixten 2012

 

 

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in