Headerbild

Kategorier

Nu startar tennisserierna inomhus

2011-09-20 i Allmänt

Tennisserierna inomhus startar snart. Tidaholms TK har anmält 4 lag. A-laget spelar i Svenska Tennisserien och juniorerna spelar i Västserien. Våra juniorlag är Pojkar 12, Flickor 12 och Pojkar/Flickor 10.

A-laget 

TTKs herrar har i år anmält sig till Svenska Tennisserien. Förut har vi spelat i Västserien men vi kände att det var dags att prova på något nytt. Vi får nu möta lite nya lag och har chansen att klättra uppåt i seriesystemet. Då vi är nykomlingar får vi börja längst ner. Vi har hamnat i västra regionen division 4 A.

I serien ingick ursprungligen 8 lag. Strömstads TK har emellertid dragit sig ur och det är således 7 lag kvar i serien. A-lagstruppen består av Joakim Johansson, Christer Karlsson, Mathias Carlsson, Adis Hafizovic, Per Svensson och Sebastian Gustafsson.

Svenska Tennisserien Väst Div 4A

Kils TK

Karlstads TK (lag 2)

Kungälvs TK

Högsbohöjds TK

Hisingens TK (lag 2)

Tidaholms TK

Lerums TK (lag 2).

 

Pojkar 12 spelar i Västserien Div 2 Östra. Aktuella för P12 laget är Hugo Nossler, Dennis Sanfridsson, Eskil Andersson och eventuellt Hugo Lundell. Det är 6 lag som är med i serien.

Västserien Div 2 Östra

Hjo TK

Lidköpings TK (lag 2)

Skövde TF (lag 2)

Tidaholms TK

Skultorps TK

Mariestads TK

 

Flickor 12 har hamnat i Västserien Div 2 Östra. I F12 kommer Linn Johansson, Petra Johansson och Lisette Ljungström att spela. 6 lag deltar i serien.

Västserien Div 2 Östra

Skövde TF

Mariestads TK (lag 2)

Tidaholms TK

Lidköpings TK

Skövde TF (lag 2)

Hjo TK

 

Vårt yngsta serielag Pojkar/Flickor 10 spelar också i Västserien Div 2 Östra. I laget ingår Emilia Ljungström, Nova Josefsson Osflaten, Niklas Klaar, Love Ahrenbeck och Alexander Svensson. 6 lag spelar i serien.

Västserien Div 2 Östra

Mariestads TK (lag 2)

Hjo TK

Lidköpings TK (lag 2)

Tidaholms TK

Mariestads TK (lag 3)

Falköpings TK

 

 

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in