Headerbild

Kategorier

Lyckat juniorutbyte

2010-09-21 i Allmänt

Under lördagen stod Tidaholms TK som värd för ett juniorutbyte i tennishallen. Juniorer från Tidaholms TK, Hjo TK och Skövde TF samlades för att träna tillsammans samt spela matcher mot varandra.

Lördag 18 september samlades förväntansfulla juniorer och ledare från Tidaholms TK, Hjo TK och Skövde TF för att träna tillsammans. Totalt deltog 16 juniorer. 7 av juniorerna kom från Skövde, 6 från Tidaholm och 3 från Hjo.

Under förmiddagen var det träning samt gällde och efter lunchen spelade juniorerna korta matcher mot varandra. Parallellt med tennisen kördes en femkamp och en tennisfilm visades. Dagen avslutades med ett fyspass. Sista grenen på fyspasset var tuff då det gällde att sitta i 90 graders vinkel mot en vägg så länge man orkade. Många var fantastisk duktiga och satt längre än 5 minuter. Till slut var det endast 2 Skövdekillar kvar och Skövde vann därmed fyskampen.  

Det var trevlig stämning under dagen och juniorerna tränade på bra. Vi ledare och ungdomarna var nöjda med dagen i tennishallen. Vi får hoppas att det blir fler juniorutbyten framöver.

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in