Headerbild

Kategorier

2 lyckade filmkvällar

2009-12-03 i Allmänt

I vecka 48 genomfördes två filmkvällar. På tisdagen bjöds det på "Snuten i varuhuset" som lämpade sig för de lite äldre juniorerna. De yngsta juniorerna fick vänta till söndagskvällen då det visades "Scooby Doo".

 

Bild: Ett tjugotal tennisungdomar väntar på Scooby Doo.

 

I förra veckan arrangerades de efterlängtade filmkvällarna. Jag har i höst valt att göra 2 filmkvällar. Detta för att det ska vara lättare att välja film som passar de olika åldrarna på juniorerna.

På tisdag 24 november var film för 10-åringar och äldre. Drygt 20 juniorer dök upp och fick se på komedin "Snuten i varuhuset". Filmen stoppades i mitten för att juniorerna skulle få smaska i sig en god pizza. Pizzorna  hade beställts på nyöppnade Eddies Pizzeria och smakade mycket bra. Efter att ha sett klart andra halvan av filmen verkade de flesta nöjda med kvällen.

På söndag 29 november visades det film för de yngsta, 9-åringar och yngre. Ungefär lika många som under tidagskvällen hade anmält sig. Filmvalet för denna kväll var "Scooby Doo - Mysteriet kan börja". Valet var bra då i princip alla tyckte att det var en riktigt bra film. Pizza åts det naturligtvis. Eddie hade gjort goda pizzor även på söndagen och all verkade helnöjda efter filmkvällen.

Sammantaget blev det 2 lyckade kvällar och det kommer säkert att bli filmkvällar i vår igen.

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in