Headerbild

Kategorier

Ena föll i första omgången av Regionsmästerskapen

2009-11-01 i Allmänt

Ena Ovcina vann kvalet till Regionsmästerskapen för flickor 12 år. Hon gick därmed till slutspel i Åmål 21-23 augusti. Där väntade tuffare motstånd. Ena förlorade i första omgången mot Lejla Mujakovic från Ulricehamns TK. Siffrorna blev 6-0, 6-1.

Vår duktiga 11-åring Ena Ovcina vann kvalet till Regionsmästerskapen för flickor 12 år i Mark. Hon var därmed klar för slutspel i Åmål 21-23 augusti.

I slutspelet deltog 16 flickor i klassen FS12. 13 var direktkvalificerade och 3 hade kvalat in.

Ena blev lottad att möta Lejla Mujakovic från Ulricehamns TK. Det visade sig vara en svår motståndare. Lejla vann matchen klart med 6-0, 6-1.
Ena deltog också i dubbel tillsammans med Anastasia Dimitrijevic från Alingsås TK. De fick möta Moa Wallén och Lisen Wulcan, båda från Mariestads TK. Efter ett jämnt första set som Ena och Anastasia förlorade knappt med 6-4 rann det iväg i andra set. Mariestadstjejerna vann matchen med 6-4, 6-1.
Ena var inte så nedslagen efter att ha förlorat i första omgången. Hon visste att det skulle bli tufft att möta de bästa flickorna i regionen, där de flesta dessutom var ett år äldre. Men det var starkt av Ena att vinna kvalet. Vi får hoppas på nästa år då Ena är äldst i klassen.

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in