Headerbild

Kategorier

Finaldags i Motion Grus Open

2009-08-10 i Allmänt

Nu har slutspelet av Motion Grus Open kommit igång. I helgen har semifinalerna spelats. I lördags möttes Thomas Lundeskog och Leif Wiklund. Thomas vann med siffrorna 6-2, 7-6. Den andra semifinalen spelades på söndagskvällen. Peter Granlund besegrade A

Motion Grus Open är en tävling som motionskommittén anordnar varje sommar. Den är öppen för TTKs medlemmar och spelas utomhus på klubbens grusbanor.

I år anmälde 12 deltagare sitt intresse att vara med. De delades in i 2 grupper med 6 i varje. Gruppspelet spelades i juni och juli. De 2 bästa i varje grupp gick vidare till slutspel. Från grupp Nadal tog sig Peter Granlund och Leif Wiklund vidare. I grupp Federer lyckades Thomas Lundeskog och Anders Johansson bäst.

Nu har slutspelet kommit igång. I helgen har semifinalerna spelats.

På lördagen möttes Thomas Lundeskog och Leif Wiklund. Thomas vann första set klart med 6-2. I det andra setet ledde Leif med 6-5 och hade en en setboll i Thomas serve. Thomas lyckades emellertid reda ut situationen och hålla sin serve till 6-6. I tie-breaket var Thomas överlägsen och vann det ganska enkelt.

På söndagskvällen var det dags för den andra semin. Peter Granlund mötte där Anders Johansson. Anders började bäst och vann första setet med 6-2. Peter lyckades emellertid komma igen. Efter ett tufft andra set som Peter vann med 7-5 kunde han sedan vinna tredje med 6-2.

I finalen som spelas på söndag 16:e augusti kl.17:30 (om vädret tillåter) möts således Thomas Lundeskog och Peter Granlund.

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in