Headerbild

Info inför slutet på höstterminen

Bäste junior!

 

Här kommer lite information inför slutet på höstterminen. Informationen skall du också visa för dina föräldrar.

 

Duschning efter träning

Vi vill helst att du duschar i tennishallen efter träningen. Det är alldeles för få juniorer som gör det. Det är socialt och man lär känna varandra bättre i träningsgruppen. Dessutom är det inte särskilt hälsosamt att cykla hem svettig då det är kyligt ute.

 

Julavslutning

Lördag 10 december kl. 11:00 är det julavslutning. Femkamp, julfika och julklappsutdelning står på programmet. Avslutningen tar ca 2 timmar.

 

Racketprovning

Är du intresserad av att köpa en ny racket. I så fall har du chansen att provspela klubbens demoracketar. De är av märket Babolat. Racketprovningen äger rum efter julavslutningen. Du som har lånat racket i höst på träningen måste köpa ett eget. Vi kan inte låna ut hur länge som helst.

 

Vårterminen

Måndag 9 januari börjar tennisträningen igen efter juluppehållet. Det är samma träningstider som under hösten om inget annat meddelats. Om du vill sluta träna måste du medela detta snarast.

 

Tävlingar

För er som börjat tävla lite finns det några tävlingar på nära håll under juluppehållet. Det är Tomtecupen i Skövde och Casio Cup i Falköping. Ni kan läsa mer på anmälningsaffischerna i tennishallen. Du kan få mer information av Per och Joakim.

 

Läger

Vecka 51 kommer vi att anordna ett träningsläger för er som anmält sig till Tomtecupen och/eller Casio Cup. Inga detaljer för lägret är klara än.

 

Tennisbokningssystemet

Som du säkert känner till så har tennisklubben installerat ett nytt bokningssystem. För att kunna spela utanför träningstid måste du skaffa dig en spelnyckel och registrera dig. Nyckel köper du på Matöppet eller av Per. Den kostar 200 kr och är förladdad med 150 kr. Du registrerar dig och bokar tider genom att gå in på TTKs hemsida www.tidaholmtk.se. Följ länken till bokningssidan. Behöver du hjälp att komma igång kontaktar du Per.

 

Vuxenträning

Det är inte bara juniorträning i tennisklubben. Det finns också träning för vuxna. Vi har både dam och herrgrupper igång. Om du som förälder tror att tennis skulle kunna vara något för dig så är du välkommen att börja träna. Vuxenträningen startar upp i samband med juniorträningen i januari. Kostnaden är 850 kr för 10 gånger. Mer info får du av Joakim. Du anmäler dig till honom också.

 

Lotterier

Bingolotto

Tennisklubben säljer bingolotter sedan många år tillbaka. Stöd tennisklubben genom att prenumerera på en eller ett par lotter. Lotterna får ni direkt hem i brevlådan.

Sverigelotter

TTK tog hem tusen Sverigelotter i höstas. Ni juniorer/föräldrar har gjort ett jättefint jobb med att sälja lotterna. Tillsammans har vi sålt ca 800 lotter. Det vore bra om vi kunde sälja de återstående lotterna också. Säg till Per eller Joakim om ni vill sälja några lotter till. Kom ihåg att ditt spelkonto plussas på med 40 kr för 10:e lott du säljer.

Kontantlotteri (bollmaskin)

Vår gamla bollmaskin har gått sönder. Tennisklubben har tyvärr inte så bra ekonomi så att vi kan köpa en ny. Därför har vi startat ett kontantlotteri i höst. All vinst från lotteriet går till en ny bollmaskin. Lotterierna kostar 100 kr och det finns 500 stycken. 1:a pris 10 000 kr (om vi lyckas sälja alla lotterna). Det vore mycket bra om ni juniorer/föräldrar ville hjälpa till med att sälja några lotter. Om vi hjälps åt ska vi nog kunna få ut lotterna och därmed få en bollmaskin till träningarna i vår. Kontakta Per för mer info.

 

Kontaktuppgifter

Per         Tele: 598 37, 070-3026619    E-post: tidatennis@telia.com

Joakim    Tele: 070-8452105                E-post: jocke_johansson86@hotmail.com

 

 

Vänliga hälsningar från Per och Joakim

 

 

 

 

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in