Headerbild

Juniorträning utomhus 2010

Hej alla tennisungdomar!

Äntligen är utomhusträningen igång. Det finns väl inget bättre än att spela tennis utomhus. Frisk luft och härliga röda grusbanor. Nytt för i år är att vi tränar ett par veckor i augusti samt att det anordnas ett klubbmästerskap.

 

Allmänt

Kom i god tid till träningen. Du skall helst vara på plats 15 minuter innan träningen startar. Glöm inte att ta med vattenflaska.

Vid regn spelar vi inomhus. Det är således alltid träning. Banorna tål lite regn så det kan vara aktuellt med utomhusspel om det bara kommit en liten regnskur. Ring Per om du är osäker.

Försök att koncentrera dig ordentligt på träningen. Du skall inte prata så mycket med dina träningskompisar under övningarna. Du utvecklas betydligt snabbare om du lyssnar på tränaren och försöker tänka på vad han sagt.

Spela mycket utanför ordinarie träning också. Det kommer att göra susen för din tennis. Ring dina träningskompisar och boka tid. När det blir sommarlov har du mycket tid över.

 

Utomhuskort

I träningsavgiften ingår ett utomhuskort. Med det kan du spela gratis hur mycket du vill hela sommaren. Du kommer inte att få ett kort i handen utan en lista med alla som har kort sitter jämte tidsbokningsschemat på klubbstugan. När du vill spela skriver du ditt samt din medspelares nummer på schemat (t.ex. 122-143). Det är tillåtet för föräldrar som vill träna sina barn att spela på barnets kort.

 

Planering

ons 12/5 - tis 22/6          Träning

lör 22/5 & lör 12/6           Lördagsligan

ons 23/6                        Sommaravslutning

tors 24/6 - sön 8/8          Sommaruppehåll

mån 9/8 - fre 20/8           Träning

fre 20/8 - sön 22/8          Klubbmästerskap

 

Lördagsligan 

Ta chansen att vara med i Lördagsligan. Den kommer att anordnas 22/5 och 12/6. Ligan är öppen för alla som tränar. Du spelar korta matcher mot dina klubbkompisar för att träna det viktiga matchmomentet.

 

Sommaravslutning

Onsdag 23 juni kl.18:00 samlas vi vid utomhusbanorna för en avslutning innan sommaruppehållet. Tipspromenad med tennisfrågor, brännboll eller boule och korvgrillning står på programmet.

 

Klubbmästerskap 

Nytt för i år är att vi anordnar ett klubbmästerskap utomhus i augusti. Det kommer att spelas fre 20/8 - sön 22/8. Träna på i juli för att komma i form till mästerskapet!

 

Kontakt 

Har du några frågor ringer du till Per.

Telefon: 598 37, 070-302 66 19

 

Hemsida 

Tennisklubben har en hemsida. Adressen är www.tidaholmtk.se. Under menyn Tennisträning får du information om  utomhusträningen.

 

Tennis i höst 

I början av september startar inomhusträningen. Vi kommer att kontakta dig i samband med träningen i augusti för att höra hur mycket du vill träna.

 

 

Hoppas att du får en trevlig utomhussäsong 

 

TTK / Juniorkommittén

 

Adress

Tidaholms TK - Tennis Malmhultsvägen 3 52237 Tidaholm

Kontakt

Telefon: 070-302 66 19 E-post: tidatennisochpadel@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in